Νέα Υπηρεσία! Brow Lamination

Νέα Υπηρεσία! Brow Lamination

Τι ειναι το Brow Lamination?
Ειναι μια ανώδυνη και ευχάριστη υπηρεσία με την οποία αλλάζουμε τη φορά της τρίχας των φρυδιών, βελτιώνουμε το σχήμα βαση προσωπομετρίας και τελος την βάφουμε. Mια καλή εναλλακτική για το απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια που διαρκεί 4-6 βδομάδες, προσφεροντας καλοσχηματισμένα και έντονα φρυδια.

Πρόκειται για μια τεχνική με θεραπευτική δράση που ενδυναμώνει την τρίχα, βοηθώντας τα φρύδια να φαίνονται πιο πυκνά ακόμα και από την πρώτη συνεδρία κατά 20%, τα δυναμώνει, τα θρέφει και τα γεμίζει. Όσες περισσότερες συνεδρίες κάνετε, τόσο πιο εμφανές θα είναι το αποτέλεσμα.

Είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση για όσες έχουν ασύμμετρα φρύδια που χρειάζονται σχήμα, αλλά και για όσες τα έχουν ξυρίσει ή τα θέλουν πιο πυκνά. Είναι επίσης ιδανικό εάν θέλετε να γεμισετε τα κενά στα φρύδια σας.

To Brow Lamination δεν έχει αντενδείξεις, αλλά το δέρμα στο πρόσωπο πρέπει να είναι άθικτο, καθαρό και όχι ερεθισμένο. Εάν υπάρχουν ανησυχίες για τα άτομα με αλλεργίες, μπορεί να γίνει ένα patch test στο χέρι.

Η τεχνική διαρκεί περίπου 60 λεπτά, και η διαδικασία εχει ως εξής:

-Πρώτα από όλα, τα φρύδια καθαρίζονται με έναν άφρό καθαρισμού.

-Στη συνέχεια, εφαρμόζεται μια κρέμα που σπάει τo σημείο που «κρατά» τις τρίχες ενωμένες, κάτι σαν αυτό που συμβαίνει όταν βάφετε τα φρύδια σας. Οι τρίχες μετά από αυτό, γίνονται απαλές και χάνουν το φυσικό τους σχήμα.

-Σε αυτό το σημείο, με μια συγκεκριμένη κόλλα, χτενίζονται οι τρίχες προς την κατεύθυνση που θέλετε και τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψουν τα κενά και στις πιο αραιές περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο καθορίζεται το τελικό σχήμα των φρυδιών.

-Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η δεύτερη ουσία η οποία σταθεροποιεί τις τρίχες στη νέα τους θέση. Αυτές οι ουσίες είναι πλούσιες σε κερατίνη και περιέχουν βιταμίνες που κάνουν τα φρύδια πιο δυνατά και πυκνά.

-Για όσες θέλουν πιο έντονα φρύδια, αυτό μπορεί να γίνει με το tint.

Στο τέλος της θεραπείας, οι τρίχες θα είναι πολύ λαμπερές και κολλημένες στο δέρμα. Μην ανησυχείτε γι’ αυτό, απλώς μην αγγίζετε τα φρύδια και μην τα πλύνετε για 24 ώρες. Μετά πρέπει να ξεπλύνετε καλά τα φρύδια και θα δείτε ότι θα χάσουν τη γυαλιστερή τους υφή και θα γίνουν πιο φυσικά.
Τα προιόντα που χρησιμοποιούνται είναι βίγκαν, πιστοποιημένα, υποαλλεργικά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα.
Εγγυόμαστε οτι θα το λατρέψετε 😍😘
Αν είστε έτοιμες να το δοκιμάσετε, μπορείτε να καλέσετε στο 22 333 147 ή απλά κρατηστε το ραντεβού σας online
Back to blog

Leave a comment